Een nieuw begin ( Grote opruimactie )

Bijna een week geleden is mijn relatie met T beëindigd, dit met wederzijdse overeenkomst dat de relatie niet houdbaar was. Laten we zeggen dat hij wel de lusten maar niet de lasten wilde dragen van samen wonen/relatie hebben.

Maar deze blogpost gaat niet over mijn relatie of de aanloop van de breuk maar wel over wat ik zondagmiddag aantrof toen ik terug thuis kwam van Haarlem en T vertrokken was naar zijn ouders.
  • Een vuil huis
  • spullen van hem
  • Veel spullen van mij
Mijn huis was echt vuil, nu ja ik verwacht niet dat hij nog ging kuisen maar ik verschoot gewoon van hoe vuil het was.
Ik moet wel eerlijk zijn, toen ik zaterdag morgen vertrok had ik niet echt de zin om nog te kuisen. Het was zo al moeilijk genoeg. 
Hij heeft redelijk veel achter gelaten, platen, een reiskoffer, games.., aangezien hij niet van plan is om terug te komen naar Vlaanderen, denk ik dat deze zal mogen houden. 
Wat mij ook opviel was dat er veel spullen van mij in mijn huis lagen die ik niet meer echt gebruikte en dat het er heel chaotisch en druk bij lag. 

Sorry, een foto van mijn chaotisch huis zal je hier niet aantreffen. :) 

Ik heb mij daarom voorgenomen om in mijn hoofd en huis de rust te laten terug keren. 
De eerste vuilzak die ik vast nam heb ik vol gestoken met spullen die iets betekend hebben in onze relatie en die ik niet meer wilde zien.

Zo kwam de rust in mijn hoofd toch een beetje terug. 

Na de beslissen te hebben genomen om mijn huis rommel vrij te maken heb op aanraden van Geldnerd.nl de Netflix serie Tidying up with Marie Kondo gezien (de eerste twee afleveringen heb ik gezien) Als die mensen dat kunnen dan kan ik dat ook. 

Voordat ik begon met opruimen heb ik eerst voor mijzelf uitgemaakt dat ik maar één kamer per dag ga doen, omdat het ander te chaotisch wordt. De eerste kamer die ik ga opruimen is de slaapkamer. 
Waarom? 
  • Kleine kamer
  • Niet te overweldigend
  • Qua rommel valt het nog mee
Gisteren was ik een dagje thuis dus ik dacht bij mijzelf laten we het woord is bij de daad voegen en ik zal is beginnen met de eerste kamer op te ruimen. 
Het resultaat mag er zijn, maar ik had het toch wel een beetje onderschat.., 
Ik ben er toch een hele dag mee bezig geweest. 


* knuffels zijn nog van mijn jeugd. 
* mand zit vol met kleren. 
* handtas heb ik al twee jaar niet meer gebruikt. 

De volgende kamer word de living. Dat word een grotere uitdaging!
Wish me luck :)


Reacties

Populaire posts van deze blog

Wat geld teweeg brengt.

Woonbonus... Bah

Ongekend, is onbemind.