Grote opruimactie ( Badkamer & tweede slaapkamer/berging )

Mijn badkamer is een postzegel groot en mijn tweede slaapkamer is omgetoverd tot berging. Dus heb ik deze gisteren maar samen opgeruimd.

In de badkamer heb ik gemerkt dat ik nieuwe tandenborstels driedubbel heb, en dat er toch nog een aantal dingen van T in de kast stonden. De vuilbak ernaast en het was snel opgelost.

Het was vooral veel weggooien van dingen die ik nooit meer gebruikten, en wel wat kuiswerk want mijn wasmachine en droogkast staan samen in mijn badkamer. Ik verschiet er elke keer van hoeveel  stof het met zich meebrengt.
Als ik een appartement koop dan wil ik mijn wasmachine en droogkast toch wel apart in een ruimte kunnen zetten.

Mijn berging was een kamer met vol met spullen die ik over de jaren bijgehouden heb, dromen/ wensen die nog moesten uitkomen en deels herinneringen van vroeger.
Dit is de kamer waar ik tot nu het moeilijkste mee had om leeg te maken.

Persoonlijk ben ik niet iemand dat in het verleden blijft hangen, maar als je spullen tegen komt van toen dat je nog een eigen bedrijf met je ex had doet dat toch iets. Deze spullen heb ik weg gegooid, want hoe je het ook bekijkt er is een reden waarom het niet is blijven duren en ik sta 100 procent achter die reden.

Ik denk dat mijn ouderwetse kinderwagen en de ontelbare kleedjes die mijn zus voor mij behoudt het moeilijkste zijn. Deze herinneren mij eraan dat ik nog geen kinderen heb.
Ik moet  wel realistisch zijn, moest ik de afgelopen jaren aan kinderen begonnen zijn, zou  het financieel heel moeilijk geweest zijn.

Elke kamer heeft zo zijn obstakels & herinnering waar je door moet als je rust wilt creëren.Reacties

Populaire posts van deze blog

Een nieuw begin ( Grote opruimactie )

Meet up Haarlem

Dingen die je "moet" bereikt hebben. Een illusie?