Mijn Financiën: 18 maanden ver.

Januari 2017...,
Daar zat ik dan in mijn zetel, nadenkend over mijn leven. Ik had juist 1600 euro op mijn spaarrekening en ik voelde mij vast zitten in mijn huurhuis voor de rest van mijn leven.
Ik zou er niet van verschieten dat ik van stress van onverwachtse kosten die ik niet kon betalen vroegtijdig grijs zou worden.

Juli 2019...,
Vandaag zijn we + - 18 maanden bezig met het veranderen van mijn financieel leven. op dit is mijn gespaard vermogen tussen de 18000 en de 19000. (Mijn beleggingen heb ik erbij geteld, dit is natuurlijk ook gespaard)

Ik heb een aantal meevallers gehad in deze maanden, ik heb +- 3000 euro gekregen mijn ouders. en 1700 euro gekregen van de mutualiteit van het voorhuwelijkssparen dat mijn ouders hebben geopend toen ik 12 jaar was. (Van mijn 20 jaar heb ik dit zelf betaald/gespaard)

Tegenslagen heb ik natuurlijk ook gekend, mijn  combi oven heeft vuur gevat. Heb ik toch maar even een nieuwe gekocht (160 euro). Het is een oven en microgolf oven apart geworden. Want het was al de tweede keer dat mijne combi oven vuur vatte.
Mijn mobiele airco heeft het begeven een aantal maanden terug.
En er is echt wel een warmte tolerantie in mijn huis, en deze zomer werd die toch maar even overschreden. Dus heb ik een nieuwe gekocht. (390 euro)

18 maanden geleden als je mij toen gevraagd zou hebben of het zou lukken om tussen de 18000 en de 19000 euro te sparen zou ik je voor zot verklaren.

Ik kan je maar één raad meegeven. Waar een wil is, is een weg.* Deze blogpost is alleen maar geschreven ter inspiratie.

Populaire posts van deze blog

Wat geld teweeg brengt.

Woonbonus... Bah

Ongekend, is onbemind.