Mozzeno

Ik heb een aantal maanden gezocht naar een P2P lening platform dat in Belgie gevestigd is. Sinds een twee tal maand ben ik in het bezit van een Mozzeno account. Mozzeno is een P2P lending platform in Belgie die leningen toekent aan Belgen die een lening willen aangaan om hun huis te renoveren, ziektekosten, voor een nieuwe auto etc etc..,
Ik heb een Belgisch bedrijf gekozen omdat ik wel wat twijfels had over de belastingen op de winsten.
Gelukkig trekt Mozzeno dit gewoon af van mijn intresten en moet ik er mij er verder geen zorgen over maken.
Je belegt bij Mozzeno in notes, elke note vertegenwoordigd een lening. Je kan door de documentatie te lezen van de note zelf bepalen of je wilt instappen in de lening. Het minimum bedrag is 25 euro en het maximumbedrag hangt af van je portefeuille.

Na het maken van een account op Mozzeno en zorgvuldig mijn notes te hebben uitgekozen was het afwachten wanneer de eerste terugbetaling zou plaatsvinden.
4 augustus was het zo ver, toen kreeg ik mijn eerste terugbetaling van 1,52 euro. Ik was zo blij als een klein kind want ik had zo juist maar even 0,03 euro winst behaald.
Het beleggen blijft toch verslavend hoe klein/groot het bedrag is dat je belegt.

Ik had in het begin wel wat mijn twijfels omdat het concept in België nog redelijk nieuw is en dat zorgen onrechtstreeks wel voor twijfel.
Maar mijn account bestaat nu een kleine twee maanden en ik het contact dat ik al heb gehad met Mozzeno was zeer professioneel, eerlijk en vriendelijk.
Hoplijk brengt dit bedrijf het nog ver.

https://www.mozzeno.com/nl/
Reacties

Populaire posts van deze blog

Wat geld teweeg brengt.

Woonbonus... Bah

Ongekend, is onbemind.