Wet van Murphy

vrijdag 28 augustus 2020, ik had nooit gedacht dat die dag zo'n inpakt zou hebben op de week die zou volgen. 

De voorbije maanden moest ik een aantal keer op controle omdat de druk op mijn oog te hoog was en dan terug zakte. Eerlijk, ik dacht dat het aan het betere was.., Had ik het even grondig mis. 

Vrijdag 28 augustus was het volgens de dokter 5 na 12 en stond mijn druk veel te hoog. Er zat een operatie aan te komen. Met de gedachte de operatie zal deze maand nog plaats vinden ging ik naar huis. 

Dinsdag 1 september belde ze mij tijdens mijn werk dat ik in de namiddag om 14.20u een afspraak had met de anesthesist. Om 12u stoppen met werken, mijn ouders gevraagd om met mij te rijden naar het UZA. Om 18u terug thuis met de boodschap dat de operatie kan doorgaan op 3 september maar dat ik na mijn operatie aan mijn oog een dieper onderzoek moet laten doen van mijn hart, blijkbaar zagen ze een negativiteit op het papiertje met lijntjes. 

Shit, ik had beter mijn mond gehouden over de hartkloppingen die ik had 3 jaar geleden tijdens het ontwaken van een operatie. ( Mocht ik het verzwegen hebben zou het niet slim geweest zijn van mij)

Na elke operatie denk ik even na over wat belangrijk is in mijn leven, precies of ik dan het licht zie. 
Donderdag had ik na de operatie en tijdens het nachtelijk wakker zijn besloten om mij iets minder te focussen op het eindbedrag dat ik zo graag bijeen gespaard wil hebben tegen het einde van dit jaar. (35000 euro)

Ik merk heel hard dat er veel externe factoren vast hangen aan het vermogen dat ik opbouw gedurende een jaar. Financieel zat het mij en mijn vriend niet tegen dit jaar. Hij draaide break even en mijn vermogen is gestaag omhoog gegaan. emotioneel is en was dit al wel andere koek. 

Mijn vriend zat vanaf eind februari thuis door een werkongeval emotioneel gezien was dit niet altijd even gemakkelijk, 1 september is hij terug gaan werken en nu zit ik thuis en moet hij een groot deel van het huishouden doen. 

De wet van Murphy.., 

Wat wij nu meemaken verbleekt bij mensen die het vele zwaarder hebben, financieel of emotioneel. 
Daar trek ik mij heel hard aan op, en het doet ook gewoon is goed om het neer te schrijven. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mijn afwezigheid in tijden van Corona.

Financiële doelen die ik niet behaald heb in 2019.

Optie 2